Kahreden Olay! Stajının Son Gününde...

Kahreden Olay! Stajının Son Gününde...

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde ikamet eden 21 yaşındaki Sevcan D. isimli genç kız, çalıştığı iş yerinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Genç kızın vefatı ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.  

Olay, Bolu’da faaliyet gösteren bir tavuk üretim fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde ikamet eden 21 yaşındaki Sevcan D. İsimli genç kız staj eğitimi için Bolu’daki bir tavuk firmasında çalışmaya başladı. Staj eğitimini tamamlayan genç kız, stajının son gününde iş arkadaşlarına çikolata ikram ederek küçük bir kutlama yaptı. Daha sonra mesai saatleri içerisinde iş kazası sonucu 300 kiloluk malzeme genç kızın üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. İş kazası nedeniyle ağır yaralanan Sevcan D. olay yerinde yapılanan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yaşam mücadelesi veren Sevcan D. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Arkadaşları ve öğretmenleri sosyal medyadan veda etti

21 yaşındaki genç kızın vefat haberini alan yakınları yasa boğuldu. Sevcan D.’nin arkadaşları ve öğretmenleri sosyal medya hesaplarından genç kızın fotoğrafını paylaşarak veda ettiler.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.