Yarın Öbür Gün Merkez Cami İmamına Kızarsa Ne Olacak?

Yarın Öbür Gün Merkez Cami İmamına Kızarsa Ne Olacak?

Kaçak yapı inşa ettiği gerekçesiyle belediye tarafından mekanı mühürlenen AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, haberi gündeme taşıyan gazeteciyi hedef aldı. Gazeteci Nevzat Cingirt’e sosyal medya hesabı üzerinden verdiği cevapta, “Kızına burs verirken bizden güzel insan yoktu” ifadelerinde bulunan Sarıoğlu’nun bu açıklamasına vatandaşlardan tepki gecikmedi. AK Partinin koltuğunda sadece para gücüyle oturduğunu gösteren Sarıoğlu, yarın öbür gün Merkez Cami’nin imanına kızarsa oraya yaptığı yardımları da mı vatandaşların yüzüne vuracak? sorusu akıllara geldi.

AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun Akçakoca balıkçı barınağında bulunan mekanının bir kısmına kaçak yapı inşa etmesi nedeniyle Akçakoca Belediyesi tarafından mühürlendi.

Bunun üzerine kaçak yapının mühürlenmesi olayını haber yaparak gündeme taşıyan gazeteci Nevzat Cingirt’e yönelik sosyal medya üzerinden rahatsız edici bir açıklamada bulunan AK Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu, “Sayın gazeteci rantın bittiği yerde düşmanlık yapmayı seversin, bunu zaten tüm Düzce biliyor Kızına burs verirken bizden güzel insan yoktu” ifadelerinde bulundu.

Öğrenciye verdiği bursu yapılan habere karıştırdı

Yaptığı yardımları ikili tartışmalarında koz olarak kullanan AK Partili İlçe Başkanı Sarıoğlu’na vatandaşın tepkisi gecikmedi. Zamanında bir öğrenciye verilen bursu gündeme getirerek yapılan habere karşılık veren Sarıoğlu'nun, yarın öbür gün Merkez Cami imamına kızınca camiye yaptığı yardımları da mı vatandaşların yüzüne vuracağı merak konusu oldu. 

AK Partinin koltuğunda sadece para gücüyle oturduğunu gösterdi

Son olarak, maddi gücünü kullanarak kendini aklamaya çalışan AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nun bu davranışından ve belki de mevcut gelişmelerden haberi dahi olmayan öğrencinin bu şekilde gündeme getirilmesinden gazeteciler olarak rahatsızlık duyduğumuzu belirtmek isteriz.  

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.09.2020
18:32

Bir Ak Partili olarak çok yadırgadım her zaman böyle haberler yapılıyor sen esvet başkan nasıl olur da o kızın ruh halini zora sokacak Akçakocada arkadaşları arasında ne duruma düşüneceğini hesaplamadan niye böyle bir paylaşım yaparsın ilçe başkanlığı sana bir kaç gömlek fazla gelmiş yazık partimiz kimlere emanet

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Önce İnsan Ol
28.09.2020
18:02

Ne bekliyordunuzki para sadece zengin yapmış adam yapamamış adam olmak bunun gibiler için zor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,21
Kisi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.