Gümüşova'da Muharrem Tozan Dönemi

Gümüşova'da Muharrem Tozan Dönemi

Gümüşova'da Muharrem Tozan Dönemi

Yerel seçimlerde MHP'den aday olarak seçimler sonucunda Gümüşova Belediye Başkanlığı'nı kazanan Muharrem Tozan, devir teslim töreniyle görevinin başına geçti. Devir teslim töreninde belediyede dostluk rüzgarı esti.

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve parti yönetimi Gömüşova'ya giderek seçimleri kazanan Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan'ın devir teslim törenine katıldılar. Parti mensupları öncelikle Tozan'la birlikte çarşı içinde yürüyüp halka selam vererek belediyeye gitti.

Burada Gümüşova eski Belediye Başkanı Ahmet Azap ve belediye çalışanlarının dostluk örneği göstererek karşıladığı MHP teşkilatı, Tozan'ın alkışlar eşliğinde devir teslim için koltuğun başına gönderdi.

 

 

Devir teslim töreni öncesinde açıklamalarda bulunan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, "Biz yüksek oranda oy aldığımız için parti olarak mutluluk içindeyiz. Tabi bu bir hizmettir. Biz de elimizden gelen çalışmayı yapmaya çalışacağız. Siz de geçmiş dönemde elinizden gelen çalışmayı yapmaya çalıştınız. Yeri geliyor çocuğumuzdan ailemizden feragat ederek çalışmaya çalışıyoruz. Yeri geliyor akşamları eve çok geç gitmek zorunda kalıyoruz. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyoruz. Burada kaybeden yoktur kazanan vardır. Burada mağlup olan yoktur kazanan vardır. 5 yıldır ne zorluklar çekerek bu görevi yaptığını biliyoruz. Eğer yarım kalan iş varsa Muharrem başkanımla birlikte yapmalarını öneriyorum." ifadelerini kullandı.

 

Ahmet Azap da yaptığı konuşmada "Bu bir seçim yarışıdır. Ne kadar bağırıp çağırsak da yine birlikte çalışıyoruz. Birlikte aynı ilçede yaşıyoruz. Bu zamana kadar bize yardım eden herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bu görev Muharrem kardeşimize nasip olacağız. Hepsine seçim süreci boyunca başarılar diliyoruz. Hep güzel işler yapmak suretiyle yeniden başarılar diliyorum.  Gümüşova'da 5 bin 750 seçmen vardı, Muharrem başkan da 5 bin 750 oy aldı, ben de 5 bin 750 oy aldım. Kazanan Gümüşova oldu." şeklinde konuştu.

Görevi devralan Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan ise yaptığı konuşmada,  "Hakikaten vekilimizin belirttiği gibi zorlu bir süreçten geçtik. Burası bana yabancı bir yer değil. Ben de burada yaşıyorum. Pazar günü yapılan seçimlerde desteğini esirgemeyen tüm Gümüşovalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Seçimler demokrasinin şölenidir. Seçimler gelir geçer ama yine yarınlarda cenazelerde düğünlerde karşılaşacağız. Birlik ve beraberlik içinde yaşayacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Azap, Başkan Muharrem Tozan'a belediye mührünü vererek görevi devretti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.