Muhtar Acar’dan Yetkililere Çağrı

Muhtar Acar’dan Yetkililere Çağrı

Gölyaka İlçesi Hacı Süleymanbey Köyü Muhtarı ve Efteni Vadisi Köyleri Geliştirme, Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Acar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda birçok kez trafik kazasının meydana geldiği Gölyaka Bağlantı Yolu ile Otoban Bağlantı Yolu arasındaki geçidin hatalı yapıldığı iddiasında bulunarak Karayolları Bölge Müdürüne tepki gösterdi.

Gölyaka İlçesi Hacı Süleymanbey Köyü Muhtarı Murat Acar, Düzce’de trafik kazaları denince akla gelen yerlerden biri olan Gölyaka Bağlantı Yolu ile Otoban Bağlantı Yolu arasındaki geçidin hatalı yapıldığını iddia etti.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Muhtar Acar, yolun hatalı yapılmasının Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğine vurgu yaparak, bölge müdürüne tepki gösterdi.

Gölyaka İlçesi Hacı Süleymanbey Köyü Muhtarı Murat Acar’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Bir araç ile çarpışmaman tamamen şansına kalmış”

“Ya kardeşim hayret edilecek bir şey... İlçem Gölyaka’ya gitmek istiyorum, Gölyaka sapağından giriş yapıyorsun, mecburi istikamet otoban bağlantı yoluna girip köprünün altından Gölyaka’ya doğru geçeceksin. Dur tabelası, tamam durdun eee hareket ediyorsun, otobandan çıkan herhangi bir araç ile çarpışmaman tamamen şansına kalmış. Görüş mesafesi her iki taraf için sıfır artı sıfır. Sonuç kaza. Peki sorumlu kim, vatandaş mı? Ben açık yüreklilikle söylüyorum, uyuyan karayolları bölge müdürümüz sorumludur. Neden mi, çünkü Gölyakamız’da karayolları ile yaşanan sorun bir tane değil ki. Geçen günlerde MHP Düzce Milletvekilimiz Ümit Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Faruk Öztürk abimizin gündeme getirdiği Gölyaka Kuyudüzü Mahallesi Kalıcı Konutlar yolundaki karayollarına göre bağlantı yolu bizlere göre akıl almaz bağlantı yolunda yapılan düzenleme, dahası da var…

“Bugün yap, yarın boz zihniyeti bunlar”

 Köprübaşındaki akıllı, pardon akıl karıştıran labirent kavşaktan hiç bahsetmek istemiyorum. Birde çöküp senelerce kapalı kalıp bir türlü dikiş tutmayan ilçe anayolumuzu hiç katmıyorum. Üzülüyorum neden mi milli israf bunların hepsi, yazık kardeşim, milletimize devletimize yazık, büyüyen güçlenen Türkiyemizin önünü tıkayan, bugün yap, yarın boz zihniyetinde olan, sorumsuzca davranan Karayolları Bölge Müdürüne sesleniyorum. Nedir Gölyakamızın senden çektiği?

“Karayolları bölge müdürümüz artık yeter!”

Bir ilçenin yolunu düzgün yapamayan, yaptığı yolu kontrol etmeyen, kazalara sebep olan, vatandaşlarımızı çıkmaza sokan, işini düzgün yapmayan karayolları bölge müdürümüz artık yeter! Biz Gölyakamız’ın basında çöken yollarımız, kontrolsüz kavşaklarımız, bağlantı yollarımız ile anılmasını istemiyoruz.

“Biz Gölyakamız’ın güzellikleriyle basında yer almasını istiyoruz”

Biz Gölyakamız’ın Güzeldere Şelalesi, Kardüz Yaylası, Efteni Gölü gibi bir çok güzellikleriyle basında yer almasını istiyoruz. Çünkü 21 Köyü 10 Mahallesi 21 bin nüfuslu güzelim ilçem Gölyaka’da başarılı özverili 7/24 Türkiyemiz’in büyümesi, bölgemizin gelişmesi için çalışan, başta Kaymakamımız, belediye başkanımız, tüm kurum ve kuruluşlar, muhtarlar, tüm siyasi partilerimizin başkanları ve yöneticileri, odalarımız, derneklerimiz, kısacası tüm sivil toplum kuruluşları, en önemlisi milletimiz uyum içinde Gölyakada hep birlikte birlik ve istişare içerisinde çalışıyor ve çalışmaya da devam edecek. Çünkü biz Gölyakamızı seviyoruz, daha da önemlisi, biz ülkemizi seviyoruz. Artık yeter! Karayolları Bölge Müdürümüz beyefendiye buradan duyurulur, karayolları bölge müdürüne duyurulur...”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.12.2019
16:07

Muhtar kardeşimiz sonuna kadar haklı, Gölyaka tarafına araç dönerken burnunu normal seyir halindeki araçların çarpmaması neredeyse imkansız hesaplama hatası çok eksik hesaplarla iş yapılmaz kara yolları bölge müdürlüğünden bizzat inceleme yapılmalı, bizim Düzcenin siyasileri ne iş yapıyorlar, neden bu işi takip etmiyorlar, şahsi çıkar hizmetlerini bırakıp halka hizmetin peşini takip etsinler. Siyasilerin hiç biri bu haberi okumadılar mı, hiç mi merak etmediler, böyle bir haber var gidip bakalım diyen olmadı mı, hiç mi vicdanınız acımadı, orada büyük bir kaza olunca mı ilgileneceksiniz, yada bir yakınınız zarar görünce mi oraya bakma ihtiyacı duyacaksınız çok merak ediyorum. VEKİLLERİMİZ, İL BAŞKANLARIMIZ, SAYIN VALİMİZ HİÇ Mİ MERAK ETMEDİNİZ BU YAPILAN İŞİ, BURAYA DÖKÜLEN PARAYA DA MI ACIMIYORSUNUZ. SİZLERİ YÜCE ALLAH A VE VİCDANINIZA BIRAKIYORUM, MUHTAR KARDEŞİMİ DE BU DUYARLILIĞINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUM, BU KADAR SİYASİNİN GÖRMEDİĞİNİ GÖRDÜĞÜ BİZLERİ AYDINLATTIĞI İÇİN.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,79
YAPTIK-BİTTİ- AÇTIK- KAZA YAPMAYIN HA


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.