869 barkod numarasını öğrendiler

869 barkod numarasını öğrendiler

869 barkod numarasını öğrendiler

Şehit Cemal Atabaş minik öğrencileri 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını sınıflarında çeşitli etkinliklerle kutadılar. Etkinlikte öğrenciler 869 barkod numarası öğretildi

Şehit Cemal Atabaş öğrencileri Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında ilginç bir etkinliğe imza attılar. Öğrenciler ülkemizin yiyeceklerini üretim aşaması ile birlikte öğrendi. Öğrenciler Yerli Malı haftası nedeniyle sınıflarına getirdikleri yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaşarak yediler. Etkinlikte öğrenciler Türk Malı  ile ilgili öğretmenlerinden bilgiler aldılar.

Minik Öğrencilere 869 barkod numarası öğrencilere yiyecekler üzerinde tanıtıldı ve öğrenciler konuyla ilgili merak etiklerini sordular. Ezberledikleri bilmeceleri arkadaşlarıyla birlikte söyleyip daha sonra birlikte soru cevap yaptılar. Sınıflarına evde yaptıkları kumbaralarını getiren öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri paralarla neler alacakları soruldu. Etkinlik sonunda öğrenciler arkadaşlarıyla birlikte hep bir ağızdan Yerli Malı haftası ile ilgili şarkı söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.