Gözler Bakanlar Kurulu Toplantısında

Gözler Bakanlar Kurulu Toplantısında

Gözler Bakanlar Kurulu Toplantısında

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda sokağa çıkma yasağı ve 15 ile uygulanan giriş- çıkış sınırlamaları değerlendirilecek. Toplantıdan çıkacak karar doğrultusunda Düzce İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Yığılca ilçesine uygulanan giriş çıkış kısıtlamasının da kaldırılması öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dokuzuncu defa telekonferans yöntemiyle yapılacak kabine toplantısının ana gündem maddesi kontrollü sosyal hayattaki yeni tedbirler olacak. Toplantıda, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı ve seyahat sınırlamaları yeniden gözden geçirilecek.


Her pazartesi telekonferans yöntemiyle gerçekleşen toplantı, üç günlük bayram tatili sebebiyle bugün yapılacak. Toplantıda, Ramazan Bayramı'nda uygulanan dört günlük sokağa çıkma yasağının sonuçları ele alınacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dört gün boyunca yapılan denetimler ile sınırlamalara uymayanlara uygulanan cezalar konusunda bilgi paylaşacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise 11 Mart'tan bu yana vaka sonuçlarını ve gelinen son noktayı anlatacak. Özellikle iyileşen hasta sayısındaki artış ile yoğun bakım ve entübe hasta sayısında devam eden azalmalar değerlendirilecek.

Yığılca’da giriş çıkış sınırlandırılması kalkacak mı?

Buna göre, Yığılca ilçesinde Korona Virüs tedbirleri kapsamında uygulanan giriş çıkış sınırlandırması da Düzce İl Hıfzıssıhha Kurulu’nda yeniden değerlendirilecek. Bakanlar Kurulu’nda alınan kararlar doğrultusunda ilçeye uygulanan giriş çıkış sınırlandırmasının da kaldırılması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.05.2020
23:34

Böyle iyi açılmasın yığılca yolu akbabalar gibi düzceye akın ederler düzce rahat bşr nefes aldı yığılca yolu kapanınca

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,55
Düzce li
28.05.2020
10:29

Artık kalksın kimse işini gücünü yapamıyor kışın insanlar ne yer ne içer bu iş böyle olmaz her yer açıldı Yığılca yolu açılmadı spor salonuna gitmek serbest bahçeye gitmek yasak ne bu böyle

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,25
Kkk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.