Evde Kalanların Suçu Ne?

Evde Kalanların Suçu Ne?

Koronavirüs salgını nedeniyle yetkililer sık sık evde kal çağrısı yapsa da vatandaşlar sokaklara akın etmeye devam ediyor. Vaka sayısının arttığı bu günlerde Düzceli vatandaşların çağrıya uymaması ise “Koronavirüsü bu şekilde yenemeyiz” dedirtiyor.

 

Düzceliler Koronavirüs salgınına karşı yapılan uyarıları hiçe saymaya devam ediyor. Şehir merkezi sıcak havanında etkisi ile adeta ana baba günü gibi.

İşi olan da olmayanda sokaklara akın edince virüsün yayılma olasılığı her geçen dakika çoğalıyor. Bu sebeple evlerinde bekleyen vatandaşlar virüsü yenme konusunda ellerinden geleni yaparken iş harici sokakta olanlar ise virüsün yayılmasını istiyorlar gibi hareket ediyorlar.

Bazı vatandaşlar virüse aldırış etmeden çarşı pazar gezerken, bazı vatandaşlarda virüsün yayılma riskini engellemek için vakitlerini evlerinde geçirmeye devam ediyor.

Yapılan tüm uyarılara aldırış etmeyen Düzcelilerin ilerleyen günlerde vaka sayısının artışına neden olacağı düşünülüyor. 

Haber: H. DURNA-S.AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.05.2020
18:12

Vakti zamanında çoluk çocuğunuzdan haberdar olmazsanız zor günler de devletin sıkı yönetimlerine magruz kalmak kaçınılmaz oluyor.geleceginiz sizlerin ellerindeyken zehirliyorlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,64
Vatandas
9.05.2020
09:49

Y.A =H.D=A.D =N.D.E.D isimler bunlar kendinizi bu kişilerden koruyun.coluk çocuğunuzu uzak tutun.kan bağı kurdurularak tehdit ve tehlike saçıyorlar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,56
Vatandas
8.05.2020
21:04

Yaşlılarımızı merkeze sokmayın artı yola çıkarmayın karar sizin ondan sonra yasiyacagi su ya unutkanlik yasar yada viruse kapilir.demedi demeyin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,88
Vatandas
8.05.2020
20:02

Size iyilik yapana siz kötülük yaptınız onlar kendilerini biliyor ama diycem şu bu size son iyiliğim virüs buraya geldiğinde ilk vurmaya başladığı il DUZCEYDI.bunlar kim derseniz sonuc aydinpinarda olmaması gereken bir aileden kaynaklanmaktadır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,72
Düzce
8.05.2020
18:35

Simdik iş sonucu bilenlere mi yoksa bu milleti dusunenemi kalcak hayattaki gerçeklerin perde arkası daha bitmedi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,81
Vatandas
8.05.2020
18:33

Bu kadar sıkıntının ardından sonra ortada kalan polemiklerin hesabı kim kime ne yaptı kim kime neden sebeb oldu.sorular anlamını aramaya başladı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,38
Vatandas
8.05.2020
17:33

Halk uymuyorsa caydırıcı güç olarak kolluk kuvvetleri nerededir. Düzceli idareciler ne yapmaktadır. Düzce Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun görevi bu düzeni sağlamak değilmidir? 650 bin nüfusu olan sivas vaka oranını sıfıra düşürebilirken düzce bunu neden yapamaktadır?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,22
Garip


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.