MHP’de Aday Bolluğu Yaşanıyor

MHP’de Aday Bolluğu Yaşanıyor

15 Ağustos itibarıyla ilçe kongreleriyle başlayacak MHP kongre takviminde gözler İl ve Merkez İlçe kongresine çevrildi. Geçtiğimiz yıllarda aday bulmakta sıkıntı yaşanan MHP kongrelerinde belediyelerin kazanılması ve 1 milletvekilinin meclise girmesiyle aday bolluğu yaşanıyor.

MHP Düzce teşkilatlarında kongre takvimi geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Açıklanan takvimle birlikte ilçelerle başlayacak olan kongre süreci Düzce il Başkanlığı ile sona erecek. Bu süreçte geçtiğimiz yıllarda soruların yaşandığı MHP il Başkanlığı’nda 4 ilçe belediyesinin kazanılması il başkanlığı için taliplerin artmasına neden oldu. Bu süreçte MHP İl Başkanlığı için birçok partilinin ismi kulislerde konuşulurken seçimler arifesinde il başkanlığına atanan ve 4 ilçe belediyesini kazan yönetimi oluşturan İlhami Caboğlu yeniden doğal aday olacak. Caboğlu’nun yanı sıra seçimler sonrasında başkanlığa aday olacağını açıklayan Halil Uzun’da il başkanlığını kongre takvimi öncesinde açıklamıştı. Caboğlu ve Uzun’un yanı sıra kulislerde Çetin Sarıahmetoğlu ve Adem Gençtürk’ün de aday olacağı konuşuluyor.

Bu isimlerin yanı sıra İl Başkan Yardımcılığı ve teşkilat başkanlığı görevinden istifa eden ülkü ocakları kökenli partinin genç isimlerinden Av. Sinan Yılmaz’ın aday olacağı da yine kulislerde konuşulan bir başka aday olarak gösteriiiyor.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.08.2020
19:15

Ben İlhami abi tekrar seçilsin istiyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,54
Semih baykul
8.08.2020
11:26

Sinan hangi Ocak kökenli ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,94
Ahmet


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.