Cumhur İttifakında Neler Oluyor?

Cumhur İttifakında Neler Oluyor?

AK Parti Düzce teşkilatı, Cumhur İttifakı’nın ruhunu zedeleyici icraatlarına devam ediyor. Ankara’da yapılan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak yatırımların imza törenine Cumhur İttifakı’nın  MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın çağrılmaması bardağı taşıran son damla oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  Düzce’ye yapılacak olan 32 milyon liralık yatırım programı imza törenine, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ile MHP Düzce İl başkanı İlhami Caboğlu’nun davet edilmediği iddia edildi. Törene AK Parti teşkilatlarının tam kadro katıldıkları ortaya çıktı.

Bilindiği gibi, dün Ankara’da düzenlenen programa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce’nin AK Partili milletvekilleri Ayşe Keşir, Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl başkanı Mustafa Keskin ile AK Parti ilçe başkanları ve kimi ilçe belediye başkanları katılmıştı.

Cumhur İttifakının en önemli ikinci partisi MHP’ il başkanı İlhami Caboğlu  ile MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın protokol imza törenine davet edilmemelerinin gerekçesi Düzce kamuoyu tarafından merak edilirken,  hatanın kasıtlı yapılıp yapılmadığı MHP kanadı tarafından araştırıldığı öne sürüldü.

Ümit Yılmaz’ın davet edilmediği toplantının devam ettiği saatlerde,  AK Parti Düzce teşkilatı fotoğraf karelerine girmek için bir birleriyle yarışırken, Yılmaz’ın, Düzcespor’un masa başında gasp edilen haklarını savunmak için TBMM’de gündem dışı söz alarak konuşma yaptığı öğrenildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.07.2020
10:14

Zamanında ümit yılmaz bu dislamalarin on katini baskalarina yaptı. Nasıl oluyormus ? :)

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,93
:)
2.07.2020
17:48

Bu yapılanlar düzcede görünen köyün kılavuz istemediğini delalet, düzce için çalışan ve emek gösteren tek adamın yalnızlaştırma politikanız bir gün sizinde canınızı yakar inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,59
DÜZCELİ
2.07.2020
17:15

Mhp nin bileti kesiliyor ihaneti yoksa varsada diycek birşey yok yolu belli oluyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,87
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.