Şoförler S Plaka Süresinin Uzatılması Haberini Bekliyor

Şoförler S Plaka Süresinin Uzatıldı Haberini Bekliyor

Geçmiş dönem belediye başkanı Mehmet Keleş döneminde Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney tarafından hayata geçirilen S Plakalar, sürücülerin uykusunu kaçırmaya devam ediyor.

Şoförler ve servis aracı sahipleri pandemi döneminde çalışamadıkları için para kazanamamaktan dertliler ancak S plaka ve geçici güzergah belgelerinin süresi geldiğinden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den sürenin uzatılmasını bekliyor.

Şoför Cemal Tekeoğlu pandemi sürecinde ekonomik sıkıntı yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:

“S plakalarla ilgili sıkıntımız geçen sene mart ayından beri Milli Eğitim Müdürlüğü’nden para aldığımız yok. Önümüzdeki sene de bu işin devamın istiyoruz. Herkesin sıkıntısı var. Kimse kimseye para vermiyor. Arabacılar arasında problem çok büyük. S plakalarla güzergah süresinin uzatılmasını istiyoruz. İnsanlar para kazanamıyor. Biz insanlara güzellik yapıyoruz insanlar bizi yanlış anlıyorlar.

Bizim başkanımızdan ricamız bu S plakalarla ilgili sürenin uzatılmasını istiyoruz. Bu konuyu diretmeye gerek yok.”

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından S plaka ve geçici güzergah belgelerinin süresinin uzatılmasını bekledikleri belirten Gürkan Yılmaz şunları söyledi:

“Pandemi süresi boyunca malumunuz çalışamadık. Bu nedenle de ekonomik olarak zayıf kaldık. Belediyenin istemiş olduğu çalışma güzergah belgeleri ve yetki belgelerinin süresi 6 Temmuz’da dolacak. Biz bu sürecin başkanımız tarafından tekrar uzatılarak bizlere bu konuda yardımcı olunmasını rica ediyoruz. En azından yıl sonuna kadar uzatılabilir."

Haber: H. DURNA-S.AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.06.2020
20:21

Ya S plaka uygulamasını tamamen kaldırın yada boyna uzatıp durmayın alan alsın alamayan işine baksın zaten yeterince servis münübüsü var piyasada s plakanın yanın da araçlara yaş sınırı getirilsin babadan kalan tarlayı satıp herkes servisçilik yapmasın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,45
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.