MHP Sosyal Medya Hesaplarını Askıya Alıyor

MHP Sosyal Medya Hesaplarını Askıya Alıyor

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sosyal medya hesaplarını askıya alma kararının ardından, parti yönetiminin de hesaplarını "dondurma kararı" aldığı belirtildi. Bahçeli’nin kararı sonrası MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu açıklamada bulunarak “Lider Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden açıklama yapıncaya kadar hesaplarımızı askıya alıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin yaptığı sosyal medya açıklamasının ardından parti yönetimi de harekete geçti.

Bahçeli'nin "Sosyal medyayla ilgili kanuni düzenleme TBMM'de yapılana kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyorum." kararı üzerine parti yönetimi de aynı doğrultuda hareket etmeye başladı.

Parti yönetimi, milletvekilleri, MHP il ve ilçe başkanları ile Ülkü Ocakları başkanlarının da tüm sosyal medya hesaplarını söz konusu düzenleme yapılana kadar askıya alacağı öğrenildi.

MHP'nin aldığı kararın bu gece yarısından itibaren hayata geçirileceği vurgulandı.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu da Bahçeli’nin kararı sonrası açıklamada bulundu. İL Başkanı Caboğlu açıklamasında,  “Liderimizin Sayın Devlet Bahçeli’nin sosyal medya ile ilgili kararına ve tepkisine binaen bütün hesaplarımızı askıya alıyoruz. Müfteriler, münafıklar, müptezeller, sosyal medyadan temizlenip konuyla ilgili kanuni düzenleme ve Lider Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden açıklama yapıncaya kadar hesaplarımızı askıya alıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.07.2020
17:22

Kimse ne olduğunu inkar etmesin ihaneti kullanan herkez demiyorum her kimse bedelini öder kullanan kullandı kullanmadan önce düşünecekti itibarini

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,27
Vatandas
2.07.2020
09:05

BELEDİYE ..ENCÜMEN ÜYELERİDE TAHİL Mİ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,22
REİS
2.07.2020
09:02

kONUŞMAYIN DİYOR ...MHP LİLERİN HAKARETLE İŞİ OLMAZ ...ÜLKÜCÜ AHLAK VE FAZİLET SAHİBİDİR....OYUNA GELMEYİN...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,42
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.