Muhtar Acar’ın Çağrısına Kulak Verildi

Muhtar Acar’ın Çağrısına Kulak Verildi

Düzce-Gölyaka arasında ki bağlantı yollarında yapılan çalışmaların ve projelerin sürücülere zor anlar yaşatarak kazalara sebebiyet vermesinden dolayı Hacısüleymanbey Köyü Muhtarı ve EFDER (Efteni Vadisi Köyleri Geliştirme, Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği) Başkanı Murat Acar'ın sosyal medya hesabından tepki göstermesi üzerine konuya haberimizde yer vermiştik. Bunun üzerine harekete geçen Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından, ilgili yolda güvenlik önlemleri alındı.

Geçtiğimiz günlerde Gölyaka İlçesi Hacı Süleymanbey Köyü Muhtarı Murat Acar’ın Tepkisi üzerine ‘Muhtar Acar’dan Yetkililere Çağrı’ başlıklı haberimizde yer verdiğimiz, Gölyaka Bağlantı Yolu ile Otoban Bağlantı Yolu arasındaki geçidin hatalı yapıldığı iddiaları üzerine Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Gölyaka gişelerinin tamamlanan kavşağında yapılan çalışmalar da kör nokta bulunmasından dolayı sürücüler alt yoldaki kavşak geçişinde zor anlar yaşamaya başlandığını, yolların açılmasından henüz 1 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen 10’a yakın kaza yaşanmış ve sürücüler can ve mal güvenliğinin bulunmadığını ve yine vatandaşların konu ile ilgili sosyal medya hesaplarından sesini duyurmaya çalıştığını belirmiştik.

Aynı problemleri yaşayan ve vatandaşların sesine kulak veren EFDER (Efteni Vadisi Köyleri Geliştirme, Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği) Başkanı ve Hacısüleymanbey Köyü Muhtarı Murat Acar sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile Karayolları görevlilerine seslenmiş ve yolların içler acısı durumuna tepki göstermişti.

‘Muhtar Acar’dan Yetkililere Çağrı’ başlıklı haberimizin ardından Karayolları sorumluluğunda olan bölgede kavşak çalışmalarına hız verilerek yazılı, fosforlu ve güneş enerjili ışıklı uyarı levhaları ve en önemlisi trafik güvenlik aynası takılarak kör nokta olayını ortadan kaldırmıştır.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.12.2019
14:16

O AYNALAR KESİN BİR ÇÖZÜM DEĞİL, O İŞİ YAPAN MÜHENDİSLERİ ÇOK MERAK EDİYORUM HANGİ OKULDA OKUDULAR DİPLOMAYI NASIL ALDILAR DİYE, ÇÜNKÜ KÖPRÜBAŞI ÖMER EFENDİDE MELEN KÖPRÜSÜ NÜN YANINDAKİ KAVŞAK DA YİNE AYNI ŞEKİLDE TÜRKİYE DE ÖRNEĞİ TEK OLAN KAVŞAK DİYE ULUSAL BASINA DAHİ ÇIKMIŞTI. O YÜZDEN O MÜHENDİSLERİ ÇOK MERAK EDİYORUM NEDEN HEP DÜZCE MİZİN İSLERİNDE BÖYLE MÜHENDİSLER BÖYLE HATALAR YAPILIYOR DİYE. KOSKOCA DÜZCEDE BU İŞE EL ATACAK BİR TANE AKLI BAŞINDA BİR SİYASETÇİ YOK, MUHTAR MURAT ACAR BÜTÜN SİYASETÇİLERİN YAPAMADIĞI YADA GÖRMEZDEN GELDİĞİ BİR KONUYU HALKA, BASINA VE KAMUYA DUYURDU BU İŞ ÖYLE OLDU, YOKSA KİMSENİN UMURUNDA DEĞİLDİ, ŞİMDİ SİYASİLER BİR YANA MUHTAR BİR YANA, MUHTAR SİYASİLERİN HEPSİNE BEDEL DEĞİL Mİ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,21
DÜZCENİN KADERİNDE Mİ VAR BU BİLİNÇSİZ İŞ YAPANLAR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.