Çilimli Spor Salonu İhaleye Çıkıyor

Çilimli Spor Salonu İhaleye Çıkıyor

Çilimli Spor Salonu İhaleye Çıkıyor

Çilimli Spor Salonu nihayet ihalede. Yapımına yılan hikayesine dönen spor salonundad eksiklerin tamamlanması için ihaleye çıkıldı. 
29 Ağustos 2019 Perşembe günü yapılacak olan ihalenin ardından yetkili firma belirlenecek. Firmanın 90 iş günü içerisinde eksikleri tamamlaması gerekiyor.

 

DERECİ BÜYÜK ÇABA HARCADI

Yapımına yıllar önce başlanan ve bir türlü bitirilemeyen Çilimli Spor Salonu için Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci büyük çaba harcadı. Konuyla ilgili daha önce gazetemize özel açıklamalarda bulunan Dereci uzun süre mağduriyet yaşandığını vurgulamıştı. çocuklarımız spor salonundan faydalanamadığını kaydetmiş ve “Çilimli Spor Salonu benden önce yapılmış bir yatırım. Şehrin kotu bellidir. Siz kotun altında bina inşa ederseniz bütün su binanın zeminine dolar. Bu binayı kurtarmak için biz etrafına drenaj boruları koyduk. Suyun tahliyesi yapılacak.Bu artık son hamle. Buda işe yaramazsa ne yazık ki yıkılacak. Binayı gömmemek lazım. En başından yapılmış bir hata” şeklinde bilgi vermişti.

 

EKSİK KALAN İŞLER

Alınan bilgilere göre spor salonunda zemin döşemesi, doğal gaz dönüşümü ve çevre düzenlemesi gibi eksikler tamamlanacak.

İHALE NOTLARI

Düzce Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek ihalede 6 kalem inşaat işi yer alıyor. Gençlik Spor İl müdürlüğü toplantı salonunda 29 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak ihale ile yetkili firma belirlenecek. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Yer tesliminden itibaren 90 (doksan) takvim günü içerisinde işin tamamlanması planlanıyor. Haber: Elif Varol 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.08.2019
14:51

Yeni ihaleye çıkacak salonu bitmiş gibi lanse etmek, hele de yıllardır Düzce de olup faydası bulunmayan birini ön plana çıkartmak. Habercilik bumu yani.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,35
Düzceli Okur


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.