İş Makineleri Çilimli’ye Ulaştı

İş Makineleri Çilimli’ye Ulaştı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’un yoğun çalışmaları sonucunda hibe olarak verilmesine karar verilen 25 Tonluk Ekskavatör ve Mini Ekskavatör iş makineleri, Çilimli Belediyesi’ne ulaştı.

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’un yoğun çalışmaları sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca hibe olarak verilmesine karar verilen 25 Tonluk Ekskavatör ve Mini Ekskavatör iş makineleri, Çilimli Belediyesi’ne ulaştı.

Yeni iş makinelerinin teslim edilmesinin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Muhsin Yavuz; “Göreve geldiğimiz andan itibaren araç filomuzu önemli ölçüde geliştirdik. Her fırsatta araç filomuzda bulunan ve ekonomik ömrünü dolduran araçların yenilenmesini ve araç filomuzda bulunmayan araçları filomuza katmayı başardık. Buna istinaden önemli eksiklerimizden olan Ekskavatör ve Mini Ekskavatörü araç filomuza katarak önemli bir eksiğimizi gidermiş olduk. Ben bu araçların Belediyemize hibe edilmesi sürecinde bizden desteklerini esirgemeyen Çevre Şehircilik Bakanlığımız’a teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.