Ercan Projelerini Tanıttı

Ak Parti Boğaziçi Belediye Başkan Adayı İbrahim Ercan, Boğaziçililerin merakla beklediği projelerini açıkladı. Ercan, insana dokunan projeleri hayata geçirmek istediğini söyleyerek bir dönem için daha destek istedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan’ın proje tanıtım toplantısına, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve yönetimi, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Parti Teşkilatı üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

BU SÜRECİ TAÇLANDIRACAĞIZ

Halkın desteği ile yeni dönemde yapacağı işlerde başarılı olacağını söyleyen Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, bunun teminatının da 5 yıllık sürede yaptığı hizmetler olduğuna inandığını belirtti.

Ercan “ Sizlerin desteği ile, duası ile, bu yeni süreci taçlandırarak. Düzce’deki bütün belediyeleri alarak, sadece burada çalışma temposu değil, zincirin en büyük halkası olan il belediyesi noktasında kazanmaktan öte, oranları çok yüksek tutma hedefiyle , sizlerin desteğini istediğimi vurgulamak istiyorum. Bu noktada çalışmaları, bireysel değil toplumsal olarak da Ak Parti vizyonuna yakışır, Cumhurbaşkanımız adına sizlerden destek istiyoruz. Bu desteği de vereceğinize inanıyorum.” Dedi.

 

BAŞKAN AY’DAN GÜLDÜREN BENZETME

Toplantıda konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 1,5 yıldır birlikte çalıştığı İbrahim Ercan’ın çok çalışkan bir belediye başkanı olduğunu söylerken, yanlış isim kullansa da ünlü İtalyan hakem Collina’ya benzettiğini söylemesi salonda kahkahalara vesile oldu.

Başkan Ay, “ Kendisini dünyanın tanıdığı İtalyan hakem vardı, Berlusconi ona benzetiyorum. Çünkü kararları gerçekten doğru isabetli, zaman zaman asfalt lazım, benim yanımdan ayrılmadı, istediğini koparttı.Düzce ile beraber çalıştık kendisiyle, her türlü desteğimiz onunla beraber oldu. Başarılı bir başkanımız, kendisini test ettirdi, bu dönem de destek vereceğiz. “ diyerek, toplantıya katılan partililerden de, çevrelerinden Ercan için oy isteme görevi üstlenmelerini istedi. “ Gerekirse sinemaya götürsün, çay, yemek ısmarlasın, ikna etsin hepinize böyle bir vazife veriyorum” dedi.

 

İBRAHİM ERCAN OLMASA DOĞALGAZ GELMEZDİ

Daha sonra kürsüye Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü çıktı. Özlü, konuşmasına Ak parti’nin diğer partilerden farkını anlatmakla başladı, Ak Parti’nin Türkiye’nin makus tarihi değiştiren bir parti olduğunu söyledi.

İbrahim Ercan’ın değerli bir belediye başkanı olduğunu söyleyen Özlü, beldeye doğalgaz getirilmesi için gösterdiği çabayı anlattı, “ İbrahim Bey olmasaydı, amacımız doğalgazı yaygınlaştırmaktı ama Boğaziçi’ne gelmeyecekti. İbrahim bey ısrar etti bugün Boğaziçi’nde doğalgaz geldi. Size söz veriyorum Düzce’de ne varsa, Boğaziçi’nde olacak, Düzce’ye ne yaparsak aynısını Boğaziçi’ne yapacağız.” Şeklinde konuştu.

BİZİM HAYATIMIZ PROJE

Seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, istikbal vaat etmeyen çözümlere kesinlikle rağbet edilmemesini isteyen Özlü, Ak Parti’nin marka belediyeciliğini Düzce’ye yerleştireceklerini söyledi.

Özlü, “ Hiçbir parti, hiç kişi proje konusunda bizimle yarışamaz. Çok iddialıyız. Bizim hayatımız projedir, başı sonu hepsini biliriz.” Dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ise, önümüzdeki 5 yılda Düzce’de yapılamayan tüm işlerin gerçekleşeceği sözünü verirken, sorunlarını ve taleplerini iletmeleri için herkesi il başkanlığına davet etti.

Konuşmaların ardından Başkan Ercan’ın yeni dönem projeleri tanıtıldı.

İşte Başkan Ercan'ın yeni dönem projeleri:

1. Boğazkent yeni yaşam alanı

2. Boğazkent okul

3. Boğazkent camii

4. Spor kompleksi

5. Mesire alanı 2. Etap

6. Rekreasyon alanı

7. Dere ıslahı

8. Yeşilköy kavşak

9. Aile sağlığı merkezi

10. Park alanları

11. Bisiklet ve yürüyüş yolu

12. Külliye projesi

13. Kültür merkezi

14. Millet kıraathanesi

15. Üst yapı asfalt

16. Alt yapı projeleri

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.