Zabıta Ekipleri Reklam Bayraklarını Topladı

Zabıta Ekipleri Reklam Bayraklarını Topladı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırımlarda yayaların daha rahat ulaşım sağlaması amacı ile reklam bayraklarına yönelik çalışma başlattı. Ekipler reklam bayraklarını tek tek toplamaya başladı. 

  Yayaların kaldırımlarda daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri reklam bayraklarına yönelik çalışma başlattı.

İl merkezinde kaldırımlarda esnaflar tarafından kaldırımlara reklam bayrakları yerleştiriliyordu. Zabıta ekipleri yayaların daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için esnafların koyduğu bayrakları tek tek topladı. Denetimlerin önümüzdeki haftalarda sıklıkla devam edeceği öğrenildi. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.07.2020
10:56

Bu çok güzel bir uygulama, her yerde olmalı. Eleştirmek yok, şikayette bulunmak yok, serzenişte bulunmak yok, vs. yok o yok bu yok. kardeşim bakın bu haberin içerindeki konu her yerde var, ama hiç bir belediye bunun ciddiyetinde değil, ya bir partilisidir o esnaf ya bir yakınıdır, falan da, vatandaşın gördüğü zararı kimse dile getirmiyor, şimdi Gölyakada yaşıyorum ve aynı sorun burada da var, hele birde kaldırımlara masa atıp oturanlar varki saygısızlığın bariz örnekleri, ukala kendinden başkasını tanımayan adı esnaf ama alakası olmayanlar, bunlara belediyeler hiç bir şey yapmıyor, yapamıyorlar, dedim ya ya partilisi, ya da bir yakının, nın yakını gibi, ama vatandaş çileyi çekiyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,91
yani hep aynı
8.07.2020
10:54

Sayın başkan dan ricamızdır Esnafımızın yaya kaldırımlarına güvenmelerine izin vermemesini özellikle Düzce mizin geleceği için istiyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,03
vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.