Konteynerlar Doldu Çöpler Sokaklara Savruldu

Konteynerlar Doldu Çöpler Sokaklara Savruldu

Konteynerlar Doldu Çöpler Sokaklara Savruldu

Düzce’nin gözde turizm ilçesi Akçakoca’da sokaklarda biriken dağ gibi çöp yığınları vatandaşların tepkisine neden oluyor. Sağlıklarından endişe eden vatandaşlar bu görüntünün bir an önce ortadan kaldırılmasını isterken, bazı vatandaşlar ise çöp konteynerlarının yetersiz gelmesinden şikayetçi.

Tatilcilerden geriye kalan çöp yığınları oldu

Akçakoca son yılların en kalabalık hafta sonlarından birini yaşadı. Hafta sonunu Akçakoca’da  geçiren tatilcilerin evlerine dönmesinden sonra geride bıraktıkları çöplere çevreciler tepki gösterdi.

Çöp konteynerları yetersiz geldi

Her şeyi belediyeden beklememek lazım diyen kimi çevreciler, vatandaşların çevreye karşı biraz daha duyarlı olmasını istedi. Bazı vatandaşlar ise sahil boyunda bulunan çöp konteynerlarının yetersiz geldiğini belirtti.

Havaların aşırı sıcak olması nedeniyle hafta sonu  Akçakoca’ya akın eden tatilciler, Çuhalı plajı başta olmak üzere, kent merkezi başta olmak üzere Değirmenağzı, Kale, Edilli, Kalkın, Paşalar, Karaburun ile, Kemos ve Çayağzı plajlarının yanı sıra Cumayanı mesire alanlarına giden günü birlik tatilciler, geride çöp dağları bıraktı.

PİSSİN İNSANOĞLU, PİSSİN İŞTE

Çuhalı sahilinde ortalığa saçılan çöplerin fotoğrafını çeken ve  kendi sosyal medya hesabında paylaşan Şehnaz Topraklı, şunları yazdı:

“ Bu akşam Çuhallı’da olmaktan midemiz bulandı.  Resmen her yer çöptü. Zavallı sokak hayvanlarımıza pis deyip kovuyorlar, ama kendilerinin yaptığı pisliği görmüyor ve pisletenleri de hayvanları şikayet ettikleri gibi şikayet etmiyorlar.

 Şimdi belediye çöpü alsın diyenler olacağını biliyorum. Belediye de bir yere kadar bu işi yapabilir. Hatta belediye temizlik görevlisi geldi, temizledi az sonra. Fakat bir süre sonra aynısı oldu. Halbuki bu çöp kutuları küçük parça çöpler için. Cadde tarafında iki yerde büyük konterynerlar var. Yiyip içip keyfini yaptıktan sonra bir zahmet oraya atabilirler çöplerini öyle yerlere yığmak yerine. Pissin insanoğlu, pissin işte…” yorumunda bulundu.

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.