Başkan Özlü’den Cumhur İttifakı Mesajı

Başkan Özlü’den Cumhur İttifakı Mesajı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Türk Havacılık Uzay Sanayi Genel Müdürü Temel Kotin Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyaret etti. Başkan Özlü ziyaret esnasında gerçekleştirdiği açıklamada Cumhur İttifakı birliğinin önemine dikkat çekerek Başkan Yanmaz’a teşekkürlerini iletti.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Türk Havacılık Uzay Sanayi Genel Müdürü Temel Kotin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren düzenli ve uyumlu çalışmalarıyla görülen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın ziyaret esnasındaki samimi pozları ise vatandaşların beğenisini topladı.

Başkan Özlü yaptığı açıklamada Cumhur İttifakının önemine vurgu yaparak şu ifadelerde bulundu:

” Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a şahsıma gösterdikleri bu nezaket için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli arasında kurulan Cumhur İttifakı Düzce’de en güzel şekilde vücut buldu. Şimdi artık hep birlikte Düzce’yi bölgesi ve Türkiye’de omuz omuza güç birliği içinde projeler üreteceğiz, birbirimize destek vereceğiz. Sayın Yanmaz’a ve ekibine de yeni görev süreleri boyunca başarılar diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Türk Havacılık Uzay Sanayi Genel Müdürü Temel Kotin ise ‘’Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’a misafirperverliğinden  dolayı teşekkür ederim. Batı Karadeniz’in İncisi Akçakoca’nın daha güzel yerlere geleceğinden şüphemiz yok. Başkanımızın da Akçakoca ve Akçakocalılar için gece gündüz çalıştığını görüyoruz. Başkanımıza başarılar dilerim.’’ ifadelerine yer verdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.