Valilikten Bezirgan Köprüsü Açıklaması

Valilikten Bezirgan Köprüsü Açıklaması

Uğurlu Köyü ile Bezirgan Köylerini birbirini bağlayan Bezirgan köprüsü ile ilgili yaptığımız haberin ardından Düzce Valiliğindan açıklama geldi. Bezirgan Köprüsü de dahil 33 köprünün yapım işi için 40 Milyon TL ödenek talep edildiği açıklandı.

Bezirgan Köprüsü ile ilgili "Uğurlu- Bezirgan Köprüsü Sahipsiz Kaldı" başlıklı haberlerimiz ile ilgili Düzce Valilğinden açıklama geldi. Valilik bahse konu haber ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; "İlimiz yerel basın kuruluşlarında yer alan Uğurlu Köyü ile Bezirgan Köyü arasında ulaşımı sağlayan Bezirgan Köprüsü hakkındaki haberler ile ilgili olarak; 18.07.2019 tarihinde İlimizde yaşanan taşkın felaketinde başta Akçakoca İlçe Merkezi olmak üzere, Akçakoca İlçemiz ile Cumayeri İlçemize bağlı çeşitli köyler etkilenmiştir.

Bu bağlamda, Büyük Melen çayı üzerinde Uğurlu ile Bezirgan Köyleri arasındaki ulaşımı sağlayacak Bezirgan Köprüsü olarak adlandırılan köprünün de aralarında bulunduğu köprü ve menfez olmak üzere toplam 33 adet çeşitli büyüklüklerdeki köprülerin proje ve yapım işi için DSİ Genel Müdürlüğü’nden "Düzce İli Dereleri Üzerindeki Sanat Yapılarının Yapımı ve Rehabilitasyonu 2. Kısım"  ismi ile 40.000.000 TL ödenek talep edilmiştir. Söz konusu ödeneğin gelmesi halinde köprülere ait proje ve yapım ihalesi gerçekleştirilecektir" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.10.2019
09:09

2 ay oldu halen yok para istendi, yok yapılacak, yok, yok yok, gücünüz tükendiyse yapılacak, edilecek diye vatandaşı kandırmanın anlamı ne onu bari açıklayın, net konuşun yapılacak deyin yapın ya yapılmayacak deyin yapmayın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,59
iki ay oldu halen yapılacak


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.