Keskin Cumayeri ve Beyköy'de destek istedi

Keskin Cumayeri ve Beyköy'de destek istedi

Keskin Cumayeri ve Beyköy'de destek istedi

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında destek gezilerine devam ediyor.

İlk Olarak Beyköy Beldesini ziyaret eden Keskin, Belde halkı ile bir araya geldi. Esnaf ve Pazaryeri ziyareti gerçekleştirerek Beyköy Belde Başkanı ve Adayı Osman Kılıç için destek istedi. Esnaflar ile birebir yakından ilgilenen İl Başkanı Mustafa Keskin ‘’Sizlerin teveccühü ile 31 Mart’tan sonra Adayımız Osman Kılıç seçilerek Beyköy’de 5 Yıl sizlerin daha iyi, ferah bir yaşam sağlamanız için çalışacaktır, bundan adım gibi eminim ve sizlere güveniyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Akabinde Pazaryeri esnafı ile bir araya gelen İl Başkanı Mustafa Keskin, Pazaryeri Esnafı ile hasbihal ederek sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaretler Esnasında İl Başkanı Mustafa Keskin’e Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, Beyköy Belde Başkanı Osman Yavuz, Beyköy Belde Belediye Başkanı ve Adayı Osman Kılıç, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı, Belde Teşkilat Mensupları eşlik etti.

Daha Sonra AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Cumayeri İlçesini ziyaret etti. Cumayeri Vatandaşları ile bir araya gelen Keskin ve Keşir ilçe’de ayak basmadık yer bırakmadı. Esnafları tek tek dolaşarak Cumayeri Belediye Başkanı ve Adayı Recep Tuna için destek istediler. İlçe’de büyük ilgi gören İl Başkanı Mustafa Keskin ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, ‘’ Cumayeri Halkımızın takdirleriyle İnşallah Recep Tuna Başkanımızı tekrardan Cumayeri İlçe Belediye Başkanı yapacağız’’ ifadelerini kullandı. Ziyaretler esnafında İl Başkanı Mustafa Keskin’e ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e, Cumayeri İlçe Başkanı Necdet Keleş, Cumayeri İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Recep Tuna, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yadigâr Metin, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sezgin ve İlçe teşkilat mensupları eşlik etti.   


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.3.2019
09:30

KOMİK OLMAYIN YA, 10 SIFIR DEĞİL, SİZ YARISINI ALIRSANIZ DUA EDİN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,02
GÜLDÜRMEYİN İNSANI YA


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.